Loading...

Öğrenci Bursu

  1. 7.Uluslararası Beyaz Et Kongresi Organizasyon Komitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü ve Veteriner Fakültesi öğrencileri ile Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine toplam 60 adet kongre katılım bursu sağlanmasına karar vermiştir.
  2. Burs dağılımı 30 Lisans ve 30 Yüksek Lisans öğrencisi olarak düzenlenmiştir.
  3. Lisans üstü öğrencilerin seçiminde,  tebliğ (bildiri) başvusuru bulunanlara öncelik tanınacaktır. Daha fazla bilgi ve bildiri gönderimi için  https://beyazetkongresi.com/bildiriler/ sayfasını ziyaret ediniz.
  4. Kongre bursu kongrenin yapılacağı Titanic Deluxe Golf Belek Otel Antalya’da  kongre boyunca (16-20 Nisan 2025  tarihlerinde 4 gece) 3 kişilik odada her şey dahil konaklama ve yol masrafını içermektedir.
  5. Öğrenci bursundan yararlanmak isteyenlerin aşağıdaki form ve transkriptlerinin kopyası ile başvuru yapmaları gerekmektedir.
  6. Öğrenciler cinsiyetlerine göre üçerli gruplar halinde otele yerleştirileceklerdir. Lisans öğrencilerinin son sınıfta olması şartı aranacaktır. Transkript (öğrenci başarı durum belgesi) içermeyen başvurular değerlendirilmeyecektir.
  7. Başvuruların değerlendirilmesinde başarı durumu yanında, öğrencilerin farklı bölüm ve üniversitelerden olması da dikkate alınacaktır.
  8. Burs için son başvuru tarihi 20 Ocak 2025 olup, bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Dosya adı:

Dosya boyutu: